Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din färg flyter överallt

Du är en av skuggorna när vi håller skymning

Dina händer
Dirigerar
Luftens färg och ton

Då gråter jag

Här mitt i havsblåsten
Står jag

Du vilar alltid bakom mina drömmar

även när jag sover




Fri vers av haw
Läst 271 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-22 17:35



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Du får verkligen läsaren att tänka efter och fundera över din/dina texter. Bravo Mira!
2012-06-11

  surface to air
Åh så fin!
2012-04-18

  Nina Nightwish
Mycket vackert
2012-03-05

  Casbah* VIP
verkar skriven med ett lugn..
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

haw
haw