Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är hon här

Tidigt i morse
såg hon dagens ljus
massor utav glädje
i vårt kungahus






mare










Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-02-23 10:35



Bookmark and Share


    Amicus
Bra!
Vi håller fast vid och är stolta över våra traditioner!

Det finns ju en del här på poeter som kanske skulle ta och
packa sin ryggsäck och sticka till "Castroland" och njuta
av den underbara "friheten" - o stanna kvar där!
Tack och lov så vill majoriteten av svenska folket inte montera ner vårt kära fosterland!
2012-02-28

  Maiah VIP
ja det är en glad händelse i vårt land
2012-02-24

  Vici
Instämmer hjärtligt i
GRATULATIONERNA!

Vilken fin liten glädjespridande
hyllning!:-)

Bokmärks
2012-02-23

  Johan Bergstjärna VIP
Att vi har ett kungahus är beviset på att vi lever i ett sagoland!
2012-02-23

  Bibbi VIP
Håller med mare
2012-02-23

  mare VIP
Till Johan : Jag är stolt att vi har ett kungahus
i detta janteland, dom behövs i den gråa massan, hurra hurra hurra ;)
2012-02-23

  Johan Bergstjärna VIP
Ner med den odemokratiska
och föråldrade monarkin!
2012-02-23

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
På min sonsons ettårsdag!
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP