Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men det skulle passa så bra med lite billigt vin till ett stökigt rum

jag har slutat
och slutat om igen
och det går bra nu

ja jag är så kär
och ja det gör det så mycket enklare

men han kan inte alltid vara här


jag är fortfarande besatt av
vassa vackra ben
och dimmiga ögon

jovisst jag äter igen

men det
skulle passa så bra
med lite billigt vin
till mitt stökiga rum

du vet hur mina
låtmigslutaexisteradagar
lätt slutar med
blodiga knän på våt asfallt



åh älskling förlåt
jag är för trasig för att
gråta ut

och jag
vet hur mitt
fylleflin skrämmer dig

jag vet hur du hatar min älskade vodka

men tiden går bakåt utan det
och jag var sämre förr




Fri vers av Bline
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-23 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bline
Bline