Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag får tycka, tänka som jag vill


Så länge jag lever

Andra får tycka
vad dom vill
jag äger rätten
att tycka till
säga min mening
skriva i ord
fortsätter göra
jag finns på jord







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-23 19:32



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Så sant! Det är den frihet vi alla har ...
2012-02-23

  Larz Gustafsson VIP
JA!!!
Absolut!
2012-02-23

  Bibbi VIP
Absolut.

Så gör jag också.
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP