Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Formationer (Ut ur skuggorna)

Inatt är himlen min
Rusar med huden blottad
och jag växlar mina fotavtryck mot
fuktig jord
Inatt rusar jag ensam
men med dygnets rundhet
raseras ensamheten (himmelsöga)
Jag stoppar undan hastigheten nu

---------

Bygger formationer
över höljet
där jag fyllde mig igen
Vi skruvar försiktigt av locket nu
och låter luften blandas
Bygger formationer i luften
och det öppnas igen





Fri vers av Nephre
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-24 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre