Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inspirera och uppmuntra andra gör mig varm i hjärtat..


Strö trevliga ord..

Många dom gnäller
och klagar på allt
gör livet för andra
mycket mer kallt

Gnäll gubbar tanter
finns det gott om
jag vill då INTE
bli som dom !

Istället så vill jag
strö trevliga ord
ge ut av min glädje
på sorgsen jord !







mare








Fri vers av mare VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-25 10:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Behövs verkligen glädjespridare.
2012-02-29

    lory
sprida postitivism o glädje är vår uppgift på jorden..bravo..
2012-02-27

    ej medlem längre
Behövs många som sprider glädje och värme.
2012-02-25

  Lars Hedlin
TAck för att just du finns! :)
2012-02-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar inte hurtfrisk. äppelkäck optimism.
Vill man klaga ska man göra det och inte göra sig till och spela teater.
2012-02-25

  Elisabeth H
Jo så är det. Lycka sprider lycka och sorg sprider sorg.
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP