Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vissnande...

att alla vitsipporna...

som vackert stod på backen
hastigt vissnade framför mig
och mitt val var aldrig att plocka
men jag fick 

alla vitsipporna...

så mina tårar fuktar din mark
ett långsamt farväl utan ett ljud
genom en pulsåder av liv
fyller du mig utav tomhet

att alla vitsopporna...

tog och slog bort mig
när du sprang stenhårt bort
och jag stod ensam på
backen

vissnande...




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-24 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric