Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

:)




Tiden går

Timmar med fötter- Har skor med tickande klackar
som går varje nerv, till vägs ände.

Trampar hårt, stampar fram och åter.

Det är ett evigt klickande och klackande
steg för steg-

Går tungt om varje andetag.




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 302 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-24 23:42



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Cést la vie!
2012-02-26

    ej medlem längre
precis!
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren