Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråtmjölk

Jag har begravt så många offer jag orkade
så många jag blev ;

En grop i magen, ett hål i bröstet
ett otal skamsna svek
några förlåt och
ett ångestskri

Allt det som rörts vid -

av händer som svor att de älskade
 

 

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 305 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-25 01:47



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du berör djupt

så inkännande igenkännande
upplevelsebart
2012-04-09

    lärjunge
Hugger - AJJJ!!!
2012-03-08

  Gunnel André VIP
Funderar på titeln...originell...dubbeltydig,,,får nog fundera ett tag till.
2012-02-26

  Eva Langrath VIP
Starka ord som får mig att tänka på att resa sig om och om igen.
2012-02-25

  Lili Samuelsson VIP
du har ett sånt självklart språk. och ordet "skamsna" hur vackert är inte det i sin textur
innehållet är gråt
fint skrivet
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren