Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en nåd att få leva




hur kan unga dö
så tungt

så levande och söt
hon var fylld av kärlek

hon fick mig att gråta
hennes kärlek till farmor

hennes ord
smälte mina spärrar

jag grät
och hon dog

jag lever
hon dog




Fri vers av Christine Sabel
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-25 15:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vi vet ju alla
att den kommer en dag;
Vår sista dag på jorden.

Men inte när. Inte hur. Inte var.

För mig innebär det att varje dag ska levas i glädje och välbehag - levas fullt ut. I ödmjuk tacksamhet. För det är verkligen en nåd att ha fått livets gåva.
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel