Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bortglömd


Har glömt bort
vem jag är

kan ej längre
minnas
hur jag känns

påminn mig
om allt jag tigit
till glömska




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-02-25 22:12



Bookmark and Share


  Yrre VIP
O, denna bränner i hjärtat, bara för att den är så sann!
2012-03-07

    ej medlem längre
Det är mindre smärtsamt att förtränga än att minnas. Sårbart att riva ner försvaret...befrielse?
Din text väcker många tankar och frågor.
2012-02-27

    lory
fint om den satrka känslan om att gå vilse...
2012-02-26

  Casbah* VIP
kort och konkret om det faktum..att vi glömmer..bra!!
2012-02-25

  Minkki VIP
tungt
2012-02-25

  Eva Langrath VIP
Välskrivet om att gå vilse i sig själv
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös