Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns ständigt hos mig..


Min skyddsängel..

Snart släcker jag min lampa
för natten är nu här
men först så ber jag bönen
till Gud som har mig kär
min ängel finns bredvid mig
jag räds ej mörkrets tid
den skyddar när jag sover
tills gryningen tar vid







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 355 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-02-25 23:04



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
När min äldste son var liten kom jag på honom ibland med att sitta och leende titta rakt ut i luften. Så småningom kunde han förklara att han tittade på sin ängel. Det känns så skönt och tryggt att veta att de finns.
2012-05-26

  Maria T
Så rofyllt
med aftonbön och
skyddsängel
2012-03-18

  Bibbi VIP
Verkligen tryggt.
2012-02-29

    Tea Alex
Det är skönt att känna tillit till Gud.
2012-02-29

  Kalle.O
Tryggt:)
2012-02-29

  Linda CH VIP
Underbart fin!
2012-02-28

  Änglaögon
Fint skrivet, gillar änglar.
2012-02-27

    lory
natti o må änglarna alltid vaka över dig..jättefint
2012-02-27

  Eva Langrath VIP
Så kan man sova gott
2012-02-26

  Birgitta Jacobsson
En vuxens barnabön! Gott!
2012-02-26

  Delilah Juno VIP
jättegulligt och så trosvisst...(suck)
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP