Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsoptimist (Förlåt mig)

Tid
Och sträckan mellan hit och dit
Jag trycker svarta fotspår över mattan
när jag drar ut den
Så lång blir den aldrig
och jag har fragmenten kvar i händerna
Bygger nytt över revan

-------------------

Pelare
formade som
minnen
växer under fötterna
En stillhet
eller spiralformad dag
sträcker sig över ansiktet




Fri vers av Nephre
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-26 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre