Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

Längtan

Längtan ger livet en skjuts
framåt ibland
bakåt ibland

Man längtar efter
närhet
kärlek
framtid

Längtan får sin näring
i upplevelser
fíktiva eller verkliga

Obesvarad längtan
ger sår
och övergivenhet

Ett liv utan längtan
finns det?
Kan man leva då?





Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-26 17:37



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2012-03-16

  Birgitta Jacobsson
Dikten finns att läsa i dagens Corren!
2012-02-29

  Eva Langrath VIP
Tycker om din text om längtan som en drivkraft till förändring
2012-02-26

  Larz Gustafsson VIP
Det skulle vara enklare utan längtan.
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson