Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igenom


Vill in i din hud
genom allt ditt försvar
vill släta ut
din rynkade panna
vill dra ut
misstänksamheten
ur din blick
tills du ser
att vi är samma




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-02-26 20:25



Bookmark and Share


    kivu
Så tydligt så rent så vackert.
2012-02-27

    kivu
Så tydligt så rent så vackert.
2012-02-27

    lory
stark,sensuell..jättebra.....mmmm
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös