Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var nyss ute och tittade upp mot stjärnhimlen


Månen

Månen
behöver inte
lysa ensam i kväll

Flankeras av
två lysande
planeter

Du behöver inte
känna dig
ensam i kväll

Månen
lyser in
genom ditt fönster




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-26 22:49



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Fint och tryggt
2012-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson