Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalkstenshud

Tagg
malande vattendroppar
äter ytor
jag drar mig bort ett tag
sjunger sånger om
tid
och stillhet




Fri vers av Nephre
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-27 06:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre