Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enkelriktade


Trycker sig genom kroppen
Rullar mörkret över huden
och lindar sig runt huvudet
Ogenomträngligt

(den som biter sig fast)

------------------------------------

Strupen formar symboler
genom luften
Staplar vibrationer
för att de ska kunna se dem
Fäster dem i håret
för att de ska kunna se dem
Men de sluter sina ögon (igen)
och manar sina döda hästar vidare




Fri vers av Nephre
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-27 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre