Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en saga för god .........

.... och hans tankar värker likt demoners skrik i djupa grottor, och hans undran växer. Undran över hur hans fingrar skall hålla sig ifrån den vackra prinsessan som vilar i hans starka famn i mörkret, säker från alla onda trolltyg i de mörka skogarna.

Hans leende avslöjar känslorna på en gång, och hon utbrister i leende skratt. Han säger - vill du vara en del av mitt kungarike, och vara vid min sida nu och till tidens slut.

Med blida ögon tittar han henne djupt in i hennes tankar,
och väntar på hennes svar......




Prosa (Novell) av Fredric
Läst 485 gånger
Publicerad 2006-01-25 13:28



Bookmark and Share


    Shadow
och hon svarade med varm eftertanke i sina ord...

..."mitt sköra väsen kan icke säga nej till det vackra i dina poetiska fingrar omkring min kroppsliga värnlöshet"...
2006-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric