Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina Magiska Ögonblick

Jag samlar
magiska ögonblick
på min palett

Som droppen på bladet
som speglar
hela min värld
befolkad
av ljusvarelser

Jag plockar fram
blandar och penslar
återskapar

Som havet möter
bryggans sista del
andungen balanserar
i skummande vågkam

Jag målar mina
magiska ögonblick
med ord jag hittar

Som leendet
i din mungipa
när jag ser
att du sett mig
när jag samlat




Fri vers (Fri form) av Annette Andersson
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-28 17:51



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert
2012-02-28

  aol
så vackert
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson