Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter din närvaro

Det rinner ur väggarna
dryper ner längs
tapeternas slitna mönster
och även om du sitter still
kan jag se ditt ansikte här
En tystnad stryks över huden
men du ekar fortfarande


bakom avståndet
bakom elastiska kilometrar
Jag kan se ditt ansikte

---------------------------

Spänner en stig över
ryggen och fyller den
med skimrande stenar
(Fjäderfötter för att inte krossa benen)




Fri vers av Nephre
Läst 125 gånger
Publicerad 2012-02-28 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre