Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och ljuset har...

Smeker
och känslan är varm
Varma rosenblad mot kinden

Jag ser dig mot fönstret
och ljuset har precis din storlek
Här mellan väggarna hänger
ditt skratt (gnistrar som stjärnor)
och ljuset har precis din färg




Fri vers av Nephre
Läst 128 gånger
Publicerad 2012-02-28 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre