Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden har vänt..

Vintervilan är slut
livets fönster
står på glänt
och snart öppnas det upp
på vid gavel..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-29 09:35



Bookmark and Share


  Maria T
Nu är fönstret öppet
Vacker bild
2012-03-18

  Sunlight
härligt...
2012-03-09

  Bibbi VIP
Njuter som bara den.
2012-02-29

  Larz Gustafsson VIP
"Det är VÅR tid (vårtid) nu, vinden har vänt", för att travestera Petter.
2012-02-29

    Tea Alex
"livets fönster
står på glänt"


Precis, undrar vad som gömmer sig där ute? Undrar vad det går att fylla det nya året med? Ler.
2012-02-29

  Änglaögon
Får vårkänslor...full av förväntan.
2012-02-29

    ej medlem längre
... och visst är det bara underbart

fin och hoppfull är din dikt
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP