Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dum, tommare...tömd


laddar

lägger an

siktar

siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiktar
[rörligt mål]

vilar på hanen
[har dig på kornet]


TRYCKER AV
*
*
*
du duckar
[men ditt hjärta slog ett extra slag]

jag tar hand om rekylen
jag krafsar upp

min heta
min pyrande
min tomma

hylsa




Fri vers av alfa VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-25 18:12



Bookmark and Share


  Ms Lovecraft
Heh, multipletolkningsbart litet stycke. Var tvungen att läsa flera gånger för att få rubriken och sista raden att stämma ihop i mitt huvud. Först gjorde det inte det. Men nu är pusselbitarna på plats. Skyller min temporära dyslexi på bakfyllan =)
2006-02-18

  marianela
Gillar bildspråket i den här. Snyggt!
2006-02-03

  himlens hemlighet VIP
ounou...blir det eftersök?
2006-01-29

  Sanningsägaren VIP
Shit, är det så man gör för att få sig ett skjut?
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén