Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet vem jag är

Jag är sagan om ett skal
som inte höll
när ljuset sökte
genom sprickorna som spred sig
fortare än jag hann laga




Fri vers (Fri form) av Sara Boström
Läst 428 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-01 19:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är jäääääääääää .....

Bra
2013-07-05

    BetweenTheLines
trevlig
2012-06-05

    ej medlem längre
Väldigt vacker och känslofull dikt!
2012-03-01

  Blåbäret
Jag finner en växtkraft i denna som känns urstark...som en grodd som plötsligt kommer fram, så där vackert grön och ny i och för livet.
Hellre det än att laga för att hålla tillbaka och stänga ute
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Sara Boström
Sara Boström