Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv står skrivet i ansiktet

Skalar av lagren
minut för minut
och i en tyst kapplöpning
ligger resan
Skalar av lagren
minut för minut
tills jag är framme

--------------

I mitt ansikte bär jag sanningar
och allt som krävs är att du ser dem
Läser
sida efter sida
tills allt framstår som självklart
Tills jag inte har något skal längre




Fri vers av Nephre
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-01 21:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre