Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötas


Vi möttes aldrig

vi band oss bara
desperat
vid varandra




Fri vers av Anoo Niskanen VIP
Läst 448 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-03-02 20:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En smärtsam insikt med få ord.
Blir en ny favorit;)
2012-03-10

  cilax VIP
kanske allmängiltigt? vackert
2012-03-09

  Linda CH VIP
Snyggt fångat om ett olyckligt tillstånd som kan vara svårt att reparera.
2012-03-08

  Yrre VIP
oj, denna säger en hel del, mer med sina korta ord!
2012-03-07

  alvan
Få ord med mycket mening. Snyggt!
2012-03-04

    lory
oh så stark så stark
2012-03-04

  Eva Langrath VIP
Väl formulerat om ett uppvaknande en illusion som brast.
2012-03-03

  Casbah* VIP
som en klokt skriven poetisk kommentar om ett möte..
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Anoo Niskanen
Anoo Niskanen VIP

Mina favoriter
de ryms i tystnaden
Rotlös