Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ornitologen


det gjorde även han
korpen

la det svarta huvudet på sned





Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-05-20 07:45



Bookmark and Share


  småbusig
\"la sitt svarta huvudet på sned\"

Borde det inte vara \"huvud\" istället för \"huvudet\", eller byta ut \"sitt\" mot \"det\"?.

Mycket bra helhet, och bilden passar som hand i handske...

Ser din bild och min hjärna registrerar hela tiden en sorgsen 5\'a med huvudet lite på sned...
2007-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP