Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

Jag ville ju bara göra dig lycklig
Jag ville se den fina lyckan i dina ögon.
Jag trodde att jag inte var tillräcklig,
Jag var svag.
Jag ville göra något för dig, för du är så underbar och snäll.
Jag ville göra dig lycklig, men trampade på mig själv.
Svårt att veta varför jag gjorde det.
Men det gör ont.
Det gör så ont att vara egen mördare.
Jag ville göra dig lycklig, men skadade mig själv och min själ.
Nu försöker du hjälpa och klistra ihop hjärtat och minnen, ta bort allt det onda och lägga i fina pyssel med massa smek och kärlek.
Men jag är ledsen
Skadad
Av någon som borde önska mig bäst.
Jag har svårt att tro att du kan ge mig det jag behöver just nu
Just nu då jag är sviken på mig själv och lite på dig för du och jag delar en kropp, en själ ett liv…
Du har alltid gett mig styrka och allt det bästa
Jag ville ge dig också allt det bästa
Men allting blev så fel.
Hoppas att klistret är tillräckligt stark att limma ihop allt och att klister kommer att vara osynlig för jag vill inte se små bitar och klister kladd längre.
Jag vill att allt skall vara som förr och lite bättre…
Nu har jag lärt mig mer om mig själv, om dig….
Vår saga får inte ta slut nu….




Fri vers av Destino
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-04 12:51



Bookmark and Share


    lory
smärtan o besvikelse...kanske hoppet finns....kram
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino