Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu doftar ny tid..

Vinden doftar förändring
vintern är förbi
snart så spricker knoppar
vad härligt det ska bli !

Färger kommer lysa
det gråa penslas bort
sen gäller det att njuta
av sommar, som är kort !







mare








Fri vers av mare VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-03-21 10:04



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Värmer..
2012-03-28

  Bibbi VIP
Ljusa ord.
2012-03-23

  Änglaögon
Hoppfulla och ljusa rader
2012-03-21

  M.A.J.R
Våren är tillbaks och solen skiner fåglarna kvittrar
känns bra nu

fin text och bra upplagt
2012-03-21

  Daniela I
Verkligen ger en underbar vårkänsla :D
2012-03-21

  Linda CH VIP
Skön glädjesmittare!
2012-03-21

  Larz Gustafsson VIP
Wirklich.
Skönt med vårvittring.
2012-03-21
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP