Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag döljer och det kväver mina ögon

Om jag blundar

och min sång
har gömt sig

är det jag hör

Dina tveksamma hjärtslag




Fri vers av haw
Läst 258 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-05 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

haw
haw