Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

London Calling - Odense 11600 10:19

 

lutar mig försiktigt
mot fönsterrutan

låter solen värma
min kind

motorernas monotona muller

dämpar oron

[inte för att jag är rädd, det är väl det enda som jag inte är sjukligt rädd för. jag bestämde mig när jag flyttade att jag inte kunde tillåta mig att bli rädd för just detta]

sakta sakta blir jag
mjuk som siden

hjärtat stillar sig en ro
och jag läser och tänker och
börjar kanske läka och

[det slår mig plötsligt hur länge sen
det var jag vilade. verkligen vilade]

 

 

kaffet smakade gott

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2012-03-05 20:46



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Skönt om när sinnet kan finna ro!
2012-03-07

    kulturtant91
Skitbra!
2012-03-06

  Gunnar Hilén VIP
mjuka ord seglar fint fram ovan molnen...att stressa här vore olyckligt
2012-03-06

  thyra
Textjaget verkar ha landat i tillförsikt. Berörande ord!
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP