Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tulpanerna

Krispiga, färgsprakande
ohämmade fläker de ut sig

tulpanerna

denna vårens årstidsblomma
som väcker känslor

tulpanerna

som hjälper mig
att uppleva skönheten

tulpanerna

som fort tappar sina kronblad
och mister sin fägring

tulpanerna

påminner om att
ta vara på nuet, ögonblicket

tulpanerna




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 327 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-05 21:17



Bookmark and Share


  miljas
Så ömt och livsbejakande diktat! Kan man annat än att hålla med om varje ord...
2012-03-25

    Birgersdotter VIP
Fin..lustigt jag försökte hitta på
en tulpandikt-just när jag såg din...
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson