Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hackad skiva

Kommer du hit igen jag har inte saknat dig det minsta för ögonlocken är tunga och kroppen tyngre och jag letar bland gamla dokument och pdf:er efter något spår, något spår, något spår, något spår, något spår, något spår, något spår, något spår som inte hackar sig och slår till mig själv över ansiktet med öppen handflata för att få igång allt igen.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-05 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema