Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lyfta förlåten


björnkramen ramar in den holistiska ståndpunkt
du missade med din
skarpt ofokuserade synvinkel

halvt om halvt om halvt
ville jag att vi skulle vara
mer än en individuell helhet

medan

den säregna ställning du höll fast
lekte korthus
framför din fön

delgav dig därför
att det ofula inte sitter i håret
inte heller i näsroten

utan
bara sitter där

framför mig

strof efter strof
föll skönsången makroniskt ifrån
men
frånfället ignorerades

och jag höjde rygg

när du förklarade
[så det sjöng om det]
att du hellre har mig
som en nagel i ögat
än är dig själv som tår
med nageltrång

då flög tonerna iväg

och jag med dem

[vi var mer i otakt än är]
och jag tackar sjunkande för dansen
medan jag lättar
jazzande för låten




Fri vers av alfa VIP
Läst 422 gånger
Publicerad 2006-01-26 10:47



Bookmark and Share


  himlens hemlighet VIP
mjo...ger allt lite efterklang...
2006-01-29
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén