Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot köksgolvet

Inga händer
Ett led av ljuspunkter sträcker sig dit
Torkar och blöts igen
och när du ser mig mot golvet är jag här igen




Krymper och växer

Dras ut mot dig
och skapar riktningar




Fri vers av Nephre
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-06 01:07



Bookmark and Share


  cilax VIP
invirat, snyggt
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre