Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Illusionsvärld (konfliktsökaren)

Putsad glasvärld
Ligger mot huden
Skaver blodiga stråk över kroppen
Öppna och röda
för du lägger tyngder runt ikring dig
och din glasvärld
går i spillror




Fri vers av Nephre
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-06 01:08



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Tycker om orden om att lägga tyngder runt sig så att glas världen går i spillror. Mycket fin dikt om illusioner
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Nephre
Nephre