Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångrad

det glöder genom tunn hud,
står vid ensam piedestal,
ett pulserande statiskt ljud
som lyser upp alla val

du kunde varit nära och kvar,
kysst min nattsömn trygg,
rivt alla motstånd och försvar
smekt min sovande rygg,

ligger istället med stoltheten,
praktfullt med skyhöga murar,
försvunnen är den förtreten
utbytt mot kalla skurar.




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 209 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-06 19:03



Bookmark and Share


    Max Poisé
Tut!
2012-03-06

    lory
fint diktat amico mio....jag ångrar ingeting..låter som lena ph...
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé