Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljuset på andra sidan tunnel

Du håller mig hårt,
men släpper taget när det blir svårt.
Livet har inte bara ljusa tider,
utan det finns fullt av mörka inslag med.
Sättet man hanterar de mörka inslagen,
påvärkar mycket hur de ljusa stunderna kommer bli.
Om man hakar upp sig på det som är mörkt,
kan man lätt fasna där i.
Då är det bara mökret som tar över,
och styr ens liv.
Målet är att kämpa sig igenom steg för steg,
till man ser ljuset på andra sidan tunneln.
Det är våra svåra stunder,
som gör oss starka.
Allt vi överlevt,
som formar de vi är.
Man dra in varje andetag,
sen andas ut.
Tar ett steg,
och går vidare...




Fri vers av Ann-sofie.
Läst 345 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-06 11:24



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) vackert
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Ann-sofie.
Ann-sofie.