Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vår luft



andas in vårluft

vår luft

luft jag önskar

att inget ska ta ifrån oss



inte tiden

inte osäkerhet

inte förlorade känslor

inte sjukdom

inte död



andas in vårluft

vår luft

luft som får kärleken

att växa sig stark




Fri vers av Jojo
Läst 450 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-06 13:16



Bookmark and Share


    Mejja
Ja, vårluft och vår luft!
Ja den vill vi ha :)
Fantastiskt poetat. Gillar!
2012-03-08

  Rosmarin
vårluft - vår luft

fint!
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo