Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är du och jag...

skimmer över ljus som gnistrar och lever vid förbjudet famntag,
en bruten kvists långsamma förmultnande, där jorden
blir het och torr när längtan efter värme ljuder genom trångsynta vyer,

ett hav av moral och sanning som missbrukas genom ett
knappnålshuvud och formas till begär,

skönja min gårdag utan färg,
se hur svulten vandrar mot,

inse sedan frågan du inte ensam undrar,
att svaret vilar inom.




Prosa av Max Poisé
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-06 19:55



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Djupt...


gillar
2012-03-07

    Max Poisé
Hang-up kallas det min kära loser.. det finns säkert ett par till du kan besvära.

tut!
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé