Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äntligen

Solen har värmt upp isen
och det sjuder av liv
äntligen är våren här






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2012-03-07 09:45



Bookmark and Share


    maija tuori
Härligt.
2012-04-21

    ej medlem längre
Vilka vackra foton du tagit!
2012-03-25

  Angeldust
Ja vad härligt :-)
2012-03-23

  Maria T
Våren är full av liv
2012-03-18

  Vici
Underbara rader
och en bild som
får mig att längta!
2012-03-07

  Larz Gustafsson VIP
Såg en svan i dag-
2012-03-07

  aol
sä fint när isarna råmande spricker upp mot sol åter blir droppar,
2012-03-07

  Ninananonia VIP
En härlig vår..
2012-03-07

  Lars Hedlin
Härligt och gott! ;)
2012-03-07

  lodjuret/seglare VIP
Äntligen kan Elsa och Elise köpa blommor till sina pojkvänner och snart nog lyser hästhov i kapp med vårsol. Tänk att så få rader av pur yra kan locka till läsare att själva vilja ropa ut över hustaken 'snart är det vår'.
2012-03-07

  Bibbi VIP
Underbart.
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP