Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..Inte 1 Sekund..

Det är inte skönheten som bländar
eller dina vackra blickar som ändrar nord och syd.
Aldrig är fotspåren eviga men din vy är det,
den skjuter upp mig till nya nivåer av förståelse
och sanning.

Kan leva utan din skönhet, men inte en sekund utan dig.

Det bromsas av en omvärlds värderingar,
en slumpmässig förvåning att dagar är det som lyser upp
medan nätter ska bringa vila.

Förutan skal och fasad, bortom ljusrader av fantastiska upplevelser
är dagen som gryr tillsammans med dig den största av dem alla.

Kan segla genom stormar,
drunkna vid torra öknar,
bli mätt av bara luft
och lycklig av en enda tanke.

Trasigt blir levande av din beröring
och där föds fulländningen.

Det är så simpelt att yppa,
så enkelt att inse,

att jag kan leva utan din skönhet,
men inte en sekund utan dig.




Prosa av Max Poisé
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-07 15:42



Bookmark and Share


    lory
meravigliosa poesia...caro max....abbracci
2012-03-16

  SagaArt VIP
ur kärlek föds skönhet. din text är skön.
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé