Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

..VI..

Jag vågar inte älska dig,
du finns så förbi, så bar och unik,
jag lever efter de små livssteg du ger och dör
så fort du tar,

tro inte att jag kan fånga lyckan,
den där som finns bortom det som alla missar,

jag kan ta det men segnar bortom ljuset som strålar i mina ögon,

vi är älskade som kan ta världar,
vi är styrkan som skickar det onda bortom ringarna,

tro inte att det är förgäves att lyckan kan ta de som vältrar sig i
oändlig lycka,
vi är redan där,
förbi det som tros vara heligheten,

men ingen ser,
ingen vet och där dör vi unga, fast med kunskapen att alltet är just VI!




Prosa av Max Poisé
Läst 196 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-03-07 20:06



Bookmark and Share


    lory
nice,nice..helt magisk
2012-03-16

  SagaArt VIP
underbar text
2012-03-08

  prinscess VIP
helt magnifikt du skriver så vackert
2012-03-07

  M.A.J.R
Ja, denna dikt är väldigt unik
alldeles strålande och bra applåd kära Max!
2012-03-07

  Filosofen2
Läste denna dikt med känslan att finnas inuti kärleken, känslan att vinna något man bara har inom sig.

Mycket underbar
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé