Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fula loppor hoppar omkring

Fula elaka loppor
hoppar omkring på poeter
de älskar att attackera
och bita sönder dikter..
ordet respekt finns inte med
i deras vokabulär..
det bästa vapnet
är att köra över dem
med pennan och fortsätta
skapa och skriva!




mare





Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-29 01:36



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2014-07-29

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Med korsade pennor och till fält !
2014-07-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP