Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken

En tanke kom flygande
satte sig på mitt huvud

Flaxade lite med orden
balanserade på ett tempus

Tog en lov runt rummet
kom tillbaka i ny skrud

Knackade med pennäbben
uppmanade mig att skriva

Fångad på papperet
var den min för evigt!




Fri vers av Birgitta Jacobsson
Läst 195 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-08 12:15



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker om den allvarsamma leken i den här texten. Dess mjuka blad sveper in läsaren och höljer den i varsamhet. Bildspelet är gott och doften av humor är tydlig. Bilden vilken illustrerar, i själva verket, är inte illa den heller.
2012-04-11

    Birgersdotter VIP
Vacker var den virvlande tanken
2012-03-08

  Gunnel Eriksson VIP
Bra tanke att likna fladdret
i huvudet vid en fjäril.
Tycker om din dikt.
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgitta Jacobsson
Birgitta Jacobsson