Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöfällan

Vitt faller i grådagerns dunkel, fjuniga isflarn samlar sig
till attack- till fasadbygget mellan idag och imorgon
idag gick ohjälpligt förlorad in i väggen och
här sitter jag-

Insnöad av tyngd.




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-08 16:51



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Lysande, trots grådagern, beskrivning av bakslaget! När det är vinter så är det vinter, då står man ut. Men när man anat ljuset en gång känns det tyngre.
Jag läste fel först och läste "i gårdagens dunkel". Pröva den läsningen får du se! Där hände någonting..
2012-03-09

  Eva Langrath VIP
´Välskrivet orden får mig att tänka på uppgivenhet .
2012-03-08

  Catharina Edin VIP
väl talande gestaltning av olika sorters tyngd - i vårvinterns brytning.
2012-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren