Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är min verklighet som ska vinna...

Såg hur vinden kunde böja sig av dina ord,
jag dansade genom de små blickar du gav mig genom dunklet,
aldrig har jag frusits fast på en sanning,
kunde vara den enda, men är bara en del av ett allting,

såg aldrig månskenet som stannade den tid som var för oss,

du är självklar i disets svunna vemod,
så enkelt att ge sig av medan tiden burdust fortsätter,

kan du inte bara vara,
erkänna mig i ditt knä,
smeka mitt hår medan melodin av oss spelar i bakgrunden,

jag är en enkel man,
en solitär i förakt,
grusad av den simpla tanken att vi två bara kan finnas när
tiden saktar in.

jag lovar att strida,
att aldrig ge upp trots att gudarna vill något annat,

det är min verklighet

som ska vinna,

du är min sanning som äntligen
kan välta världar och finna,


ljus.




Prosa av Max Poisé
Läst 215 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-08 19:24



Bookmark and Share


  SagaArt VIP
underbar. vi skapar allt i vårt liv.
2012-03-11

    lory
MEN VERKLIGEN,,DET HAR JAG SAGT INNAN O JAG HATAR upprepningar..helt underbart PN..ps du vet vem jag menar..ler
2012-03-09

    lory
MEN VERKLIGEN,,DET HAR JAG SAGT INNAN O JAG HATAR átt upprepningar..helt underbart PN..ps du vet vem jag menar..ler
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé