Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tack Jennnifer


Påtvingad livstil på gott och ont


Du skriker i mina öron
Förargat och föraktligt
Om hat, dispyt, förtvivlan
Förändring och förtryck

Du lugnar mig tills sömnen
Och vaggar runt mitt sinne
Med ord om jordens skönhet
Och kärlek inombords

Förföljd
Förtöjd
Föralltid fast
Ett beroende helt utan ände
Sökt
Försökt
Och hittat fram
Och vi lämnar aldrig varann

Du talar om oss männskor
Om allt vi kunnat bidra
Om saker som vi gör
Men borde låta bli

Du säger dina tankar
Så ömt och så försiktigt
Får mig att njuta, rysa
i sinnet rycka till

Så Sant
Så falskt
En oviktig tes
Det som sägs är allt mer än ord
Ett liv
Ett slut
En väg att få gå
Mitt mörker, mitt ljus,

min musik




Fri vers av Lana
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-01-26 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lana
Lana