Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rehab

Att hämta små, små steg och små, små tag
att hålla i -

Att lyfta livet tillbaka till sig 
det tar den tid -

Som det ska det




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 347 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-03-09 15:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Javisst, men vi försöker!
2012-05-05

    ej medlem längre
just det!
2012-03-11

  Suzy med punkterna
Ja det tar den tid det ska.
2012-03-09

    Birgersdotter VIP
Allt måste och behöver ..ta tid
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren